links

 

samenwerkingen:

 

ARD (AtelierRuimdenkers)
www.atelierruimdenkers.nl (website nog niet actief)
Vanuit het gelegenheidscollectief Team H+A+P is in 2016 ARD (AtelierRuimDenkers) ontstaan. ARD is een ontwerperscollectief dat gevestigd is het oude theater Monopole aan de Hoogstraat te Schiedam. Vanuit deze locatie wordt met veel enthousiasme gewerkt aan creatieve oplossingen van actuele ruimtelijke en sociaal-maatschappelijke opgaven, zoals leegstands- en herbestemmingsproblematiek en lokale huisvestingskwesties. Zo wordt er bijvoorbeeld, in samenwerking met verschillende maatschappelijke organisaties, ondernemerscollectieven en de lokale overheid, gewerkt aan een visie en uitvoering hiervan voor de Hoogstraat van Schiedam.

 

hanratharchitect
www.hanratharchitect.nl
Jan David Hanrath heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de hedendaagse bibliotheek. In 2014 heeft hanratharchitect de prijsvraag gewonnen voor de herontwikkeling van de Korenbeurs te Schiedam in de nieuwe hoofdvestiging van de bibliotheek. gideonpeele.architect is gevraagd om Jan David Hanrath bij te staan in het bouwkundige- en inrichtingsontwerp en de realisatie van het plan.

 

JonathanPenneArchitecten
www.jonathanpenne.nl
Het in 2014 opgerichte JonathanPenneArchitecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en uitwerking van het project Ligne. Gezien mijn betrokkenheid vanaf de start van dit project als projectarchitect in dienst van Rapp+Rapp, is gideonpeele.architect gevraagd om JonathanPenneArchitecten bij te staan bij de bouwkundige uitwerking en realisatie van het plan.

 

Rotterdam Archiguides

ww.rotterdam-archiguides.nl

Rotterdam Archiguides is gespecialiseerd in het organiseren en ontwikkelen vanrondleidingen en tours rondom het thema Architectuur in Rotterdam. Gezien de jarenlange ervaring als rondleider wordt gideonpeele.architect regelmatig gevraagd om specifieke groepen van architectuur geïnteresseerden rond te leiden door Rotterdam en specifieke gebouwen.

 

TeatskeSanne
www.teatskesanne.nl
De heldere en pure grafische ontwerpen van grafische ontwerpster TeatskeSanne sluiten aan bij de architectuur van gideonpeele.architect. TeatskeSanne is verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl en de website van gideonpeele.architect.

 

Yapsr

www.yapsr.nl

Het enthousiasme en het oog voor detail maakt dat Jasper Gremmen (Yapsr) de geschikte persoon is voor de bouw van de website van gideonpeele.architect.

 

projecten:

 

Ligne, Sittard
www.ligne-sittard.nl
Deze website toont de actuele ontwikkelingen rondom het project Ligne, te Sittard-Geleen.